Beklager, men du løy…

Den tidligere Ap- og AUF-politikeren Khalid Ahmed – eller Khaled Ahmed, om man vil – innrømmer å ha løyet om sitt opprinnelsesland for å få opphold i Norge, og unnskylder seg med at han i hele sitt liv har hatt «en trang til å ytre seg fritt».

Tydeligvis betyr ytringsfriheten for Ahmed så mye at han den også inkluderer det å lyve, det å snike seg foran andre i en kø full av personer som slett ikke er redd for bare å få en «teip over munnen», men av folk som er redd for å bli drept i tillegg.

Ikke bare er Ahmed en løgner, men han er også en hykler!

Du, Ahmed, har misbrukt den største tilliten det norske samfunnet har å gi personer som kommer til Norge. Du har løyet, du har utgitt deg for å være noen du ikke er, du har fremstilt deg selv som en du tror Norge fortjener.

Som om Norge skulle fortjene løgnere, misbrukere av asyl- og flyktningesystemet og hyklere. Du er en hykler når du lyver deg til et opphold i Norge, og så melder deg inn i et parti som kjemper for solidaritet, at alle skal behandles likt, og at de som trenger det mest skal få den hjelpen de trenger.

Du ble frosset ut av Arbeiderpartiet etter at du aktivt deltok i en Faacebook-ordveksling hvor det ble uttrykt jødehat. Du valgte å ikke ta avstand fra dette hatet, men valgte heller å delta i debatten. Greit nok at vi har ytringsfrihet, men hvor dum går det an å være?

Nå er du siktet for falsk forklaring, Khalid. Jeg skulle ønske at du hadde vært siktet for så mye mer, og jeg håper du blir behandlet slik ditt eget eks-parti ønsker at sånne som deg behandles – at du blir sendt ut av landet.

Og det siste du bør få høre på norsk er:

Beklager, men du løy…